Pelamin ‘Yuna Tak Yuna Sangat’ Viral Di Media Sosial

0
269

Nampaknya pelamin penyanyi popular, Yuna sewaktu akad nikah minggu lalu kini menjadi fenomena apabila ada yang cuba untuk membuat pelamin seakan-akan pelamin Yuna di hari bahagia mereka.

Baru-baru ini MH ada ternampak beberapa gambar yang dikongsi oleh satu pemilik akaun Facebook butik pengantin yang berkongsi gambar pelamin rekaannya dengan mengikut kehendak pelanggan yang berkonsepkan pelamin Yuna.

“Settle pelamin ptg ni…pelamin yuna xyuna sgt…tpi okay la dgn bayaran….klu byar lebih boleh bt mcm yuna 90%…kita try bt ikot brang kita ada idea sendiri…open konsep…brltr belkgkan pokok pisang dan pokok serai….fresh…tqsm pengantin suka…kita suka bila nmpk pengantin happy tu ja…tqsm selamat pengantin baru…saya suka anda bagaimana…,” tulis status pada gambar yang dikongsi.

Ok jom kita tengok hasil rekaan pelamin ala-ala pelamin Yuna ni.

baca juga:  Perkongsian Timeline Pasangan Ini Buat Netizen Tersentuh! Bercinta 10 Tahun, Akhirnya...

Aduh boleh tahan kreatif betul dorang ni buat pelamin. Nampak tenang je dengan warna hijau daun-daun.

Rata-rata netizen juga turut teruja melihat pelamin ini dan memberikan komen yang sangat positif.

Cik Noraslinda: Terbaik la uolsss…kreatif sungguh…mmg natural sgt

Silvia Ramadass: Nice,simple & kreatif

Bridal D’yaa Uniquein Sematan: Sy pn suka cntik indah ja..cust ok kita pn ok kn

Sumber: Facebook Butik Pengantin Setia

baca juga:  Driver Gojek Ini Kaget Diajak Pelanggan Cantik ke Semak-semak, Kejadian Dibaliknya Bikin Melongo